Hur man väljer den bästa VPN-& använda den som ett proffs

VPN står för virtuella privata nätverk.

Utan att bli alltför teknisk…

Det finns ett VPN-nätverk för iptvking.se för att skydda din information, din identitet och din plats.

Inte bara det hålla dig säker från hackare och online-brott, men du kan också använda den för några roliga saker samt (mer om det senare).

Låt oss säga att du är satt i din lokala Starbucks arbetar på din bärbara dator, ansluten till deras Internet. Deras gratis WiFi är vad du skulle kalla ett offentligt nätverk.

Och det är enkelt för hackare och andra att få tag på dina data när du är på den.

Jag kan inte betona nog hur viktigt det är att använda en VPN när du ansluter till någon gratis WiFi när du är ute och omkring. Det inkluderar din telefon, surfplatta och laptop!

Eftersom allt som krävs är att någon ska installera en fritt tillgänglig Android-applikation som denna en.

Hur går det till?

Tja, krypterar det alla dina Internet-aktivitet och kanaler det genom privata VPN-servrar som är 100% säker.

Du kan också använda en VPN för att lura anslutningen att tro att du är i en annan del av världen helt. Du kan vara satt i New York men verkar vara i Tokyo när du surfar.

Den funktionen också bedriver i olika användningsområden, alltför. Du kan använda den för att kringgå geo-restriktioner-till exempel YouTube-videor eller on demand streaming-för att ge dig tillgång till tjänster från andra länder.

Jag har vänner som bor utanför PayPal regioner som använder en VPN för att göra betalningar via Australien eller Amerika.

Jag kan inte betona nog hur viktigt det är att alltid använda en VPN när du ansluter till någon offentlig eller gratis WiFi källa.

Vilken är den bästa VPN?

Den bästa VPN enligt min mening är IPVanish. Jag har provat många olika VPN-leverantörer genom åren och IPVanish är fällt den bästa VPN för ett antal skäl.

Inte bara är det snabbt och enkelt att installera, men det är också otroligt snabbt och inte sakta ner din anslutning alls till skillnad från många VPN-leverantörer jag har provat.

Det är också kommer med kunder för alla dina enheter inklusive Windows, Mac OSX, Android & iOS så att du kan säkra allt enkelt.

Jag har rekommenderat det i olika artiklar i det förflutna, och nu ska jag starkt uppmana att, om du har ett val mellan IPVanish och en annan VPN, du väljer IPVanish.