Lindströms lommiga trädgård

Grönt är skönt!

Trädgårdsprodukter i köket

Nu dröjer det inte länge innan vi kan skörda de första grönsakerna, kryddorna och så vidare från våra trädgårdar. Det dröjer nog ett litet tag till för de flesta men snart så. Trädgårdar är ju mer än bara vackra och vi är många, många, som också väljer att odla diverse ätbara saker i dem. Både sådana som inte kräver någon tillagning, som päron, äpple och andra frukter, och sådant som man nog helst inte äter rått, som lök och vitlök. Det sistnämnda, sådant som man behöver tillaga, är nog också det som känns mest spännande. Man har inte bara planterat det, utan sedan också förberett och tillagat det på olika vis och på så sätt lagt ner extra mycket arbete på det.

Hur ser det ut i köket?
Det är sedan i köket som vi använder oss av dessa grönsaker och kryddor, vilket väl är rätt så självklart. Men då är frågan hur ditt kök ser ut. Är din trädgård den finaste i sju socknar, medan ditt kök… inte är det? Erkänn visst är det trevligare att hålla på med skörden från sin trädgård i ett lockande och inbjudande kök än i ett som är slitet och nedgånget. Just nu är då en bra tid att fixa till köket, innan vi på allvar kan börja skörda från vår trädgård, så att det är redo när det väl är dags.

Det finns mycket som kan göras i köket, som att byta vitvaror, eller helrenovera hela rasket. Lite enklare är dock att exempelvis byta bänkskivor och köksluckor mot nya, som inte är slitna och nedsmutsade. Hos http://www.malarkok.se/ finns det mängder med olika köksluckor och bänkskivor, och en hel massa annat för köket, i olika stilar, Där kan du lätt plocka ihop lite av varje för att på så vis ge ditt kök ett rejält lyft, så att det står redo att ta emot trädgårdens skörd på bästa sätt.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2019 Lindströms lommiga trädgård