Vad Prepping Är Inte

Det finns ett stort utbud av objekt som du behöver för prepping på marknaden. De skiljer sig åt i priser, kvalitet och olika situationer de kan tillämpas i.

Naturligtvis kan fancy survival gear vara värt en förmögenhet. Men i våra artiklar försöker vi alltid ge råd och erbjuda budgetalternativ som utför sina funktioner såväl som de dyrare produkterna. Du behöver inte spendera alla dina pengar från ditt sparkonto för att vara säker på att ditt prepping-material är tillräckligt bra för att hjälpa dig att överleva och köp från online prepper butik.

Kom ihåg att många viktiga färdigheter som hjälper dig att vara säker inte ens kräver några betalningar för att lära dig. Med denna helt gratis kunskap kan du säkerställa säkerheten för dig själv och för människor runt dig.

Om du vill begränsa din budget för prepping, kolla in artikeln om 17 prepping steg du kan ta för under $ 100-talet.

I någon prepping kategori kan du hitta budgetalternativ:

Regnvattenskörningssystem kräver inte att du investerar en förmögenhet; Egen bakgård trädgård kommer att bli ännu billigare än köpta produkter; Ris är i allmänhet en av de coolaste överlevnadsmatarna; det är väldigt näringsrikt och dess kalori-till-pris-förhållande är fantastiskt och det har en lång hållbarhetstid.

Att göra konserver av frukt och grönsaker, göra pemmican av olika typer av kött och till och med bär till efterrätt, lära sig att få mat under naturliga förhållanden — allt detta hjälper dig att spara pengar, samtidigt som du ger goda och långvariga betydande produkter.

Det finns många sätt på vilka säkra, varaktiga och billiga prepping objekt kan göras. Du kan köpa saker i butiker eller till och med göra några DIY-projekt som sparar pengar. Om du gör allt i förväg och inte bråttom, kommer prepping att kosta mycket mindre.