Försäljning av fysiska och digitala produkter för att tjäna pengar

Det finns många plattformar för att börja sälja dina produkter online. Numera är det mycket lätt att skapa en webbutik och börja sälja våra produkter omedelbart.

Etsy. Online marknadsplats som förbinder säljare med köpare. Perfekt för att sälja handgjorda och handgjorda produkter. Att sälja på Etsy är väldigt enkelt, vi måste skapa en butik och produkter, registrera på sidan skapa ett gratis konto, undersöka konkurrensmarknaden och börja erbjuda våra objekt till allmänheten.

Denna plattform gör det också möjligt för säljare att annonsera sina produkter för en blygsam mängd 0 0,20 per enhet.

Webbutik. Att skapa en webbutik öppnar möjligheten att hantera en plattform för online-försäljningstjänster. Med denna metod kommer vi att sälja våra produkter personligen utan behov av mellanhänder och vi kommer att kunna organisera all försäljning som vi gör utan kostnad.

Amazon FBA. Plattformen för en av de mest kraftfulla online försäljning platser i världen. Sälja på Amazon äger vår egen online butik, vi måste komma ihåg att vår webbplats kommer att tillhöra Amazon, men det kommer att tillåta oss att lagra våra produkter i sina egna lager.

Prime kunder har gratis 2-dagars frakt, som har visat sig öka försäljningen avsevärt.

Skräddarsydda produkter. Att köpa generiska objekt som muggar och T-shirts kan vara ett alternativ att sälja online. Vi kommer alltid att ha till hands vårt eget tillgängliga lager och vinsten kommer att vara helt för oss, vi behöver inte oroa oss för att betala försäljningsprovisioner som händer med externa plattformar.

Affiliate Marknadsföring. En provision kommer alltid att vara ett incitament att sälja online, affiliate marknadsföring handlar om att främja produkter från andra företag och varje gång en försäljning görs kommer vi att få en andel av vinsten.

Reklam externa produkter via vår hemsida ger oss möjlighet att tjäna pengar utan att flytta från stolen, vi behöver bara vänta på att objekten ska säljas och vi kommer att få en säker provision som du kan läsa här.

Kurs. Om du har något värdefullt att undervisa, ladda för det, online kurser är ett bra sätt att tjäna pengar på nätet. De är en inkomstkälla anses vara en av de mest effektiva över andra sätt att tjäna pengar på nätet.

Det kan tyckas att skapa en kurs kan vara något komplicerat, men dess fördelar är enorma om du kommer till marknaden. Det fantastiska med att skapa en kurs är att vi kan fortsätta att marknadsföra det tills vi vill, tanken är att leta efter webbplatser där vi kan marknadsföra oss själva och investera några timmar i månaden för att fortsätta generera vinster.

eBay. Vid den tiden var det nummer 1 försäljningsplattform i världen, även om du fortfarande kan göra stor vinst genom att sälja produkter via Ebay, som med någon extern metod, de produkter vi säljer kommer att konditioneras av försäljningsprovisioner, som gör att vi förlorar vinstmarginalen. Ebay är bra för att sälja elektronik, tillbehör och kläder.